Acasă Eveniment Bilanțul morților în urma incendiului de la Matei Balş, a crescut la...

Bilanțul morților în urma incendiului de la Matei Balş, a crescut la 6 morți. O femeie a murit la Spitalul Universitar de Urgență București

572
DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au anunţat, în cursul zilei de sâmbătă, că un alt pacient afectat de incendiul izbucnit la Institutul Matei Balş, din Bucureşti, a murit, astfel că bilanţul tragediei de vineri dimineaţa a ajuns la şase decese.

Una dintre pacientele afectate de incendiul izbucnit la Institutul Matei Balş, vineri dimineaţa, a murit, în cursul zilei de sâmbătă, la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Victima avea 58 de ani şi fusese transferată în stare gravă la Spitalul Universitar. Informaţiile oficiale arată că pacienta era intubată, prezenta o pneumonie Covid-19 severă, suferise inhalare de fum şi prezenta arsuri pe 2% din suprafaţa corporală.

Şase pacienţi au murit în urma incendiului izbucnit la Institutul Matei Balş

Este al şaselea deces provocat de incendiul de la Institutul Matei Balş, iar surse din anchetă susţin că, în cursul zilei de sâmbătă, sunt aşteptate rezultatele necropsiilor efectuate pe trupurile neînsufleţite ale pacienţilor care şi-au pierdut viaţa în cursul zilei de vineri.

Aproape 100 de alţi pacienţi au fost evacuaţi în urma incendiului izbucnit vineri dimineaţa, iar 50 dintre aceştia au fost transferaţi la alte spitale din Bucureşti.

 

Comentarii

comentarii