Acasă Actualitate Biroul de Informare recrutare Timiş anunţă: Se caută medici militari!

Biroul de Informare recrutare Timiş anunţă: Se caută medici militari!

1395
DISTRIBUIȚI

Ultima sută de metri, până în data de 24 august este termenul de înscriere!

Pentru a veni în întâmpinarea celor interesați de cariera militară, Biroul Informare Recrutare Timiș, aduce la cunoștința publicului, noi oportunități de îmbrățișare a acestei nobile meserii.

Astfel: Institutul Medico-Militar din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș va organiza o nouă sesiune de admitere pentru formarea ofițerilor  în activitate.

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” va organiza sesiunea a II-a, pentru formarea maiștrilor militari și subofițerilor în activitate.

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” va organiza sesiunea a II-a, pentru formarea maiștrilor militari în activitate, pe filieră directă.

Școala de Aplicație pentru Logistică „General Constantin Zaharia” va organiza sesiunea a II-a, pentru formarea subofițerilor în activitate pe filieră indirectă specialitatea construcții.

Pe toată durata pregătirii în instituțiile prezentate se oferă gratuit școlarizare, cazare, echipament, hrană și asistență medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare și multe alte facilități. Activitățile școlare dar și cele extracurriculare, oferă cursanților reale condiții de dezvoltare din toate punctele de vedere, într-un mediu adecvat dar și perspectiva unei cariere în cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Pentru o informare detaliată și oportună, persoanele interesate pentru a candida pe unul dintre locurile scoase la concurs de către instituțiile de învățământ enumerate, se pot adresa până la data de 24.08.2018, personalului care încadrează Biroul Informare Recrutare Timiș la sediul situat la adresa Piața Libertății numărul 7 sau la numărul de telefon 0256293757 – informează  şeful Biroului Informare Recrutare, locotenent colonel Adi-Aurelian MURTAZA.

Comentarii

comentarii