Acasă Actualitate Biroul Politic Județean al PNL Timiș a fost dizolvat

Biroul Politic Județean al PNL Timiș a fost dizolvat

DISTRIBUIȚI

Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal, filiala Timiș, a fost desființat pe 30 septembrie, în urma unei decizii luate la nivel național. Acum, se va căuta o nouă conducere pentru liberalii din județ.

„BPJ (Biroul Politic Județean – n.r.) Timiș a fost dizolvat de către BPN (Biroul Politic Național – n.r.) al PNL. S-a luat act de demisia dl Robu din funcția de președinte al filialei. Organele interimare de conducere vor fi stabilite de către Biroul Politic Executiv în cel mai scurt timp”, a transmis, miercuri, Alin Nica, cel care pare a fi în pole-position pentru preluarea funcției de președinte interimar al PNL Timiș.

Încă de marți, proaspăt alesul președinte al Consiliului Județean Timiș spunea că rezultatul negativ de la Timișoara ar trebui să fie asumat de BPJ. Se pare că mai rapidă a fost intervenția de la nivel național decât reacția de asumare a celor care alcătuiau BPJ-ul.

În cadrul ședinței biroului politic executiv ar urma să fie făcute și numirile noului BPJ Timiș. În urma aceste ședinței, s-ar putea inclusiv modifica lista pentru Consiliul Județean Timiș sau retrage sprijinul politic al PNL. Unele dintre numele de pe lista pentru CJT, numite de deja fosta conducere a BPJ, fiind cel puțin controversate. Un astfel de exemplu ar fi Alin Popoviciu.

Comentarii

comentarii