Acasă Actualitate Biserica Ortodoxă Parța renovată cu sprijinul CJT și al Primăriei Parța

Biserica Ortodoxă Parța renovată cu sprijinul CJT și al Primăriei Parța

DISTRIBUIȚI

Lucrările la Biserica Ortodoxă din Parța județul Timiș sunt aproape de final, după un sprijin financiar oferit de către Primăria și Consiliul Local Parța și de la Consiliului Județean Timiș.

De aceea, cu prilejul Rugii comunei Parța 2023, conducerea parohiei a mulțumit tuturor celor care au ajutat la renovarea bisericii: ”Mulțumim domnului primar Daniel Drăgan pentru sprijin. Lucrările sunt aproape de finalizare. Mulțumim primărie, domnului viceprimar și consilierilor locali că au aprobat acest sprijin financiar, atunci când s-a pus problema ajutorului pentru lăcașele de cult.

Mulțumim și Consiliul Județean Timiș, fiindcă și de acolo a venit un sprijin financiar pentru biserică destul de consistent.

Domnule Drăgan, prima dată ne-ați ajutat cu burlanele la biserică, o sumă de aproape 30.000 de lei, lucrarea s-a încheiat. După asta ne-ați aprobat împreună cu Consiliul Local Parța încă 32.000 de lei.

De la Consiliul Județean Timiș am mai primit 20.000 lei. Acestea sunt sume consistente cu care am putut să facem renovări foarte importante la biserică!”.

De asemenea, cu prilejul Rugii comunei Parța, primarul Daniel Drăgan a oferit mai multe premii tinerilor artiști participanți la Festivalul Concurs Lada cu Zestre.

 

Comentarii

comentarii