Acasă Cultura BLUE | Derek Jarman , o explorare personală împotriva morții, SIDA și...

BLUE | Derek Jarman , o explorare personală împotriva morții, SIDA și discriminării

DISTRIBUIȚI

Expoziția BLUE | Derek Jarman a fost inaugurată la Meta Spațiu Timișoara și are în centru instalația video Blue, o piesă emblematică de cinematografie, apărută din luptele și sensibilitățile interioare ale artistului.

Albastrul este atât manifestul, cât și testamentul artistic al lui Derek Jarman – o explorare personală împotriva morții, SIDA și discriminării.

Expoziția BLUE | Derek Jarman eare deschis până pe 27 iulie.

“Vă invităm să pășiți în lumea albastră a lui Derek Jarman, într-o explorare poetică și sensibilă a iubirii, vulnerabilității și transformării.

Aducem mulțumiri din suflet tuturor celor care au fost alături de noi la deschiderea BLUE | Derek Jarman, vinerea trecută. Vrem să-i mulțumim, de asemenea, lui James Mackay, producătorul de film și bunului prieten al lui Derek Jarman, pentru că ne-a susținut în demersurile noastre” – este mesajul Mirelei Stoeac, coordonatoarea galeriei.

Program cofinanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea granteei.

 

Comentarii

comentarii