Acasă Politica Boc a acuzat opoziţia că nu vine cu soluţii constructive

Boc a acuzat opoziţia că nu vine cu soluţii constructive

DISTRIBUIȚI
Emil Boc, preşedintele PD-L, a declarat la Arad, la Consiliul de Coordonare al organizaţiei municipale PD-L Arad, că guvernul pe care îl conduce ia cele mai bune soluţii pentru România, iar anul 2012 va fi anul PD-L şi al celor ce cred în acest partid. Emil Boc a susţinut că partidul nu este vinovat de criza economică şi că a fost nevoit să ia măsuri de austeritate, dar şi ţările bogate din Uniunea Europeană, printre care Germania sau Franţa, au anunţat programe de austeritate pentru reducerea cheltuielilor.

 „Dar, poate, aşa cum spune românul, tot răul spre bine. Poate în această greutate va consta şansa PD-L de a demonstra în 2012, la alegeri, că deşi nu a adus criza economică în România, şi nu are nici o vină pentru această criză, am fost partidul care am scos România din criză. Asta vom putea spune în 2012 la alegeri şi le vom spune românilor că deşi a fost greu, România e pe drumul cel bun, al echilibrului în ceea ce înseamnă creşterea economică, asigurarea plăţii salariilor, asigurarea plăţii pensiilor, dar într-o manieră care poate fi susţinută pe termen mediu şi lung şi nu una gen gogoaşă, aşa cum a fost în 2008, când fără acoperire s-au făcut promisiuni care nu puteau să aibă susţinere economică“, a spus Emil Boc. Guvernul ia măsuri dure fără nici o plăcere, dar este nevoit să o facă. „Să ştiţi că nu e o plăcere pentru mine ca prim ministru şi pentru colegii mei din cabinet să luăm decizii care ştim că afectează viaţa oamenilor, care ştim că vă afectează pe dumneavoastră ca membri ai PDL, în diversele poziţii pe care le aveţi, inclusiv în raporturile cu oamenii. Ştiu acest lucru şi vrea să mă înţelegeţi că mă gândesc în fiecare zi şi mă doare sufletul de multe ori când ştiu că oamenii din PDL trebuie să suporte criticile sau unele apostrofări din partea oamenilor”, a mai spus Boc.
După ce a scos România din criză, preşedintele PD-L a acuzat opoziţia că nu ajută în nici un fel Guvernul şi a spus că tot ce oferă „sunt soluţii populiste”. „E ca şi când mergi la medic şi, în loc să îţi prescrie un medicament care să te vindece, îţi dă unul care agravează boala“, a declarat Boc, care a cerut celor din PSD şi PNL să prezinte soluţii alternative credibile la criza economică.
 

Comentarii

comentarii