Acasă Eveniment Bode, despre ancheta atentatului de la Arad: ”Structurile noastre sunt în contact...

Bode, despre ancheta atentatului de la Arad: ”Structurile noastre sunt în contact cu partenerii externi pe strângerea de date, legat de cazuistică, legat de un portofoliu de posibili autori”

391
DISTRIBUIȚI

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a afirmat, marţi, că ancheta de la Arad continuă, iar toate structurile MAI conlucrează pentru a oferi procurorului de caz tot ce cere. 

”Parchetul General coordonează ancheta de la Arad. Structurile noastre sunt în contact cu partenerii externi pe strângerea de date, legat de cazuistică, legat de un portofoliu de posibili autori”, a afirmat, marţi, Lucian Bode.

Ministrul de interne a precizat că au fost implicate toate structurile MAI.

”Vreau să ştiţi că am implicat toate struturile MAI pentru a livra tot ceea ce procurori de caz solicită. Date concrete din dosar nu pot să ofer, dar şi în aceste zile aceste cercetări continuă”, a mai afirmat Bode.

Omul de afaceri arădean Ioan Crişan a murit, în 29 mai, după ce maşina în care se afla a explodat, la scurt timp după ce a plecat de pe loc. Anchetatorii au stabilit că în autoturism a fost plasată o bombă, fiind deschis dosar penal de omor cu premeditare.

Comentarii

comentarii