Acasă Actualitate Bogații planetei, printre care Elon Musk, Angelina Jolie și Peter Thiel, petrec...

Bogații planetei, printre care Elon Musk, Angelina Jolie și Peter Thiel, petrec Halloween-ul la castelul Bran

DISTRIBUIȚI

Unii dintre cei mai bogați oameni de pe planetă s-ar pregăti să petreacă Halloween-ul în Romania, la Castelul Bran. Printre ei ar fi Elon Musk și Angelina Jolie, conform relatărilor apărute în mai multe surse media. Peter Thiel, fondatorul PayPal, ar fi ajuns deja în țară. Starlink, compania lui Elon Musk, ar fi fost cea care a închiriat castelul Bran.

La acest moment nu există un anunț oficial. Au fost în același timp prezentate fotografii indicându-l pe Thiel ca fiind în România.

Informația a fost confirmată pentru Libertatea de o sursă apropiată celor care au organizat petrecerea, cu precizarea că Musk a închiriat Castelul Bran pentru o petrecere privată, la care vor lua parte mai mulți miliardari și vedete de la Hollwyood.

O parte dintre invitați au ajuns deja în România, dar Elon Musk va ateriza duminică.

Duminică, de altfel, va avea loc și petrecerea. Castelul a fost închiriat pentru noaptea de duminică spre luni, când americanii sărbătoresc Halloween-ul, a declarat sursa citată. Miliardarii lumii se pregătesc de o mare petrecere care va avea loc la faimosul Castel Bran.

Peter Thiel și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, au ajuns deja la București, de unde vor pleca spre Brașov, anunță Realitatea Plus. Cei doi sunt căsătoriți din 2017, dar, în ciuda faptului că sunt împreună de atât de mult timp, în mass-media se cunosc foarte puține detalii despre viața lor.

Prezentă pe lista participanților la petrecere este, conform sursei citate, și actrița Angelina Jolie. Despre ea s-a scris că ar fi avut o relație cu miliardarul Elon Musk, care, conform sursei citate, va fi și el prezent la evenimentul de la Bran.

La petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran vor fi prezenți, conform aceleiași surse, și Sergey Brin, fondatorul Google, și Steve Jurvetson, fondatorul Hotmail.  În prezent, Castelul Bran este proprietatea urmașului Principesei Ileana, Dominic de Habsburg, scrie profit.ro.

Comentarii

comentarii