Acasă Politica Bojin: Fuziunea PNL-PDL nu se va realiza

Bojin: Fuziunea PNL-PDL nu se va realiza

650
DISTRIBUIȚI

robu bojin

Sâmbătă, la Bucureşti, a avut loc un congres comun PNL-PDL, în care a fost aprobată viitoarea fuziune dintre cele două partide. Dacă Nicolae Robu anunţa că a luat fiinţă o formaţiune politică mai puternică decât PSD, social-democraţii au o părere total diferită.

Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, este convins că fuziune nu se va realiza. În opinia acestuia, PNL şi PDL s-au aliat doar pentru a câştiga Preşedinţia României. Cum alegerile vor fi căştigate de Victor Ponta, cele două partide nu vor mai avea motive să rămână împreună, mai crede Bojin.

Nu se va duce până la capăt fuziunea. Sunt prea mulţi şefi, prea multe orgolii. Probabil că toată alianţa se bazează pe ideea că vor câştiga alegerile. În condiţiile în care în 16 noiembrie va fi un alt preşedinte, alianţa nu mai are niciun sens. Ei pentru asta s-au unit, să câştige prezidenţialele. De asta au şi amânat fuziunea. Ei se fac că se grăbesc, că sunt foarte hotărâţi, dar au făcut o alianţă care e doar pe hârtie. Ea nu-şi intră în funcţie. În momentul în care discutăm de 2017, cred că mai trebuie văzut”, a declarat Bojin.

Comentarii

comentarii