Acasă Actualitate Bolile neurologice și puterea speranței! Primăvara sărbătorită, la Spitalul Județean Timișoara

Bolile neurologice și puterea speranței! Primăvara sărbătorită, la Spitalul Județean Timișoara

DISTRIBUIȚI

Amfiteatrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu Timișoara va găzdui o întâlnire cu dr. Camelia Căpușan și Trio Tenorissimo, vineri, seara, în cadrul evenimentelor inițiate de managerul prof.dr. Dorel Săndesc, pentru a sărbători primăvara.

Dr. Camelia Căpușan este absolventă a UMF Cluj – Napoca, medic primar neurolog și doctor în medicină.  Este membră a Societății Române de Neurologie și a Movement Discorder Society – cea mai prestigioasă societate științifică care se ocupă de studiul bolilor de mișcare pe plan internațional.  A creat programul ”Puterea Speranței” program ce se adresează pacienților care suferă de boala Parkinson și este implicată în numeroase proiecte ce au domeniu prioritar, neurologia.

„Creierul și gândirea” este tema anunțată pentru întâlnirea de la Spitalul Județean,  la care sunt invitați toți cei interesați de boala neurologică, în ansamblul ei dar și de formele cu impact major ale acesteia și modalitățile de prevenție la care poate apela omul contemporan, pentru a-și păstra sănătatea. Încrederea în medic și participarea pacientului la tratamentul indicat, simptomele considerate „simple” și  ignorate ale unei boli aflată în stadiu incipient, atitudinea în raport cu o afecțiune neurologică, responsabilitatea individuală și colectivă și performanța obținută prin colaborare sunt câteva dintre subiectele abordate ce poate vor răspunde la întrebări pe care pacienții și familiile acestora le au.

Comentarii

comentarii