Acasă Eveniment UPDATE: Bombe la Opera Română şi la sucursala Citybank Timişoara –...

UPDATE: Bombe la Opera Română şi la sucursala Citybank Timişoara – FOTO

341
DISTRIBUIȚI

Liniştea din Timişoara a fost tulburată, luni, de un bărbat care, în decurs de câteva minute a sunt de 7 ori la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa amplasarea unor dispozitive explozive în clădirea Operei Române şi la unul din sediile Citibank.

{vsig}galerie/bomba{/vsig}

Poliţiştii au alergat derutaţi între sediile a două dintre agenţiile Citibank din centrul oraşului şi clădirea Operei pentru a face verificări, ameninţările curgând chiar în paralel cu operaţiunile de scotocire. Din fericire totul s-a dovedit o alarmă falsă.
Conform poliţiştilor, apelurile la 112 au fost efectuate de la acelaşi număr.

Alarmă falsă cu bombă la Opera Naţională şi la sediul Citi Bank

În doar câteva zile, oamenii legii din Timiş au fost de două ori în alertă de gradul zero. Asta pentru că au primit mai multe apeluri de ameninţare cu bombă. Săptămâna trecută, un bărbat anunţa că în Primăria Timişoara există o bombă, iar la câteva minute diferenţă, anunţa un jaf în desfăşurare în sediul CEC din Sânnicolau Mare. Luni, 15 februarie, a fost rândul uni alt individ, care a pus pe jar mai mulţi poliţişti după ce a sunat la 112 ameninţând că o bombă va exploda în clădirea Operei şi una la sediul băncii Citi Bank. Din fericire, ambele alarme au fost false. Oamenii legii spun că cel care a făcut aceste glume proaste va fi identificat în scurt timp şi va fi amendat cu 500 de lei. Sumă prea mică în comparaţie cu efectivul  pe care l-a deplasat poliţia în cele trei locuri unde se anunţase prezenţa bombelor.

Comentarii

comentarii