Acasă Administraţie Bradul anemic instalat de primărie în centrul Aradului, înlocuit după un val...

Bradul anemic instalat de primărie în centrul Aradului, înlocuit după un val de critici și ironii

838
DISTRIBUIȚI

Primăria din Arad a anunțat că va înlocui bradul de Crăciun instalat în centrul orașului după ce a fost ținta unor ironii și critici pe rețelele de socializare din cauza coroanei rare și a faptului să ramurile par uscate. Costul bradului, adus din Arieşeni, a fost stabilit la 7.299 de lei.

Seara, când miile de beculeţe care decorează pomul înalt de peste 20 de metri sunt aprinse, nu se observă coroana rară, însă oamenii au remarcat că ziua ”se vede prin brad” din cauză că sunt prea puţine ramuri.

Marți, primarul Călin Bibarţ a anunțat pe Facebook că a dispus să nu aibă loc recepţionarea amenajării speciale de Crăciun.

”Am dispus să nu se recepţioneze şi să nu se plătească bradul din faţa Primăriei, precum şi desfacerea şi înlocuirea acestuia fără niciun fel de alte costuri suplimentare. Din respect pentru Arad”, a scris edilul. În plus, costurile vor suportate de firma care s-a ocupat de amenajările de sărbători în oraş, a precizat acesta.

Numeroase postări cu pomul de Crăciun fotografiat ziua au fost postate pe reţelele de socializare şi au atras sute de comentarii critice.

”Mulţumim Primăriei Arad pentru acest brad minunat, e tot ce ne doream mai mult! Vezi stele, lună, soare prin el”, spune, pe Facebook, Silviu Mihai Dumitrean. Postarea sa a adunat peste 200 de comentarii, unele fiind ironice şi la adresa edilului, de profesie inginer silvic.

”De ce sunteţi răi? Pădurarul (edilul)) şef are grijă de pădure”, a mai scris o altă persoană.

”Restul din brad când îl vor pune?”, se întreabă ironic o altă persoană.

Mulţi dintre cei care au comentat au postat fotografii cu brazii de Crăciun din alte oraşe, arătând diferenţele evidente şi concluzionând că municipiul Arad are cel mai urât pom instalat de sărbătorile de iarnă în faţa Primăriei, scrie realitateadearad.net

Comentarii

comentarii