Acasă Economic Bărbaţi în flăcări şi manechini dezbrăcaţi la Iulius Mall Timişoara

Bărbaţi în flăcări şi manechini dezbrăcaţi la Iulius Mall Timişoara

DISTRIBUIȚI

La Iulius Mall Timişoara se va desfăşura de vineri şi până duminică, un târg special conceput pentru Ziua îndrăgostiţilor – „Best Valentine’s Day – Târgul cadourilor pentru îndrăgostiţi”.
Evenimentul, organizat de compania Star Expo Timişoara în colaborare cu Iulius Mall, va cuprinde o expoziţia cu vânzare a produselor expuse de cele 40 de firme din România şi Ungaria, dar şi o inedită prezentare de bijuterii unicat realizate de controversatul creator timişorean Adrian Haiduc.
Produsele expuse sunt considerate de organizatori ca şi cadouri de Valentine’s Day, de la bijuterii din oţel înnobilat, cosmetice şi gablonţuri şi până la articole de hobby, prosoape brodate, dulciuri şi produse de cofetărie. Adică cam tot ceea ce se găseşte şi prin târgurile similare din oraş. Evenimentul din acest week-end vrea însă să-i şocheze pe timişoreni printr-o paradă excentrică – o prezentare de bijuterii unicat pentru bărbaţi, colecţia „Man’s on fire”, realizate de designerul Adrian Haiduc. Şi pentru că bijuteriile sunt destinate bărbaţilor, ele vor fi prezentate protagoniştii primului calendar nud realizat cu bărbaţi în România. În cadrul „Best Valentine’s Day” vor avea loc două asemenea prezentări, de modă, una vineri, de la ora 12, precum şi una duminică, la ora 18.
„Duminică vom face ceva cu adevărat incendiar. Vom avea foc şi vom incendia multe inimi”, spune Adrian Haiduc. Bijuteriile vor putea fi achiziţionate de cei interesaţi.
Expoziţia va fi deschisă din 12 şi până pe 14 februarie, între orele 10 şi 22.

Comentarii

comentarii