Acasă Monden/Lifestyle Brigitte Năstase, în costum de baie. A vrut să fie sexy, dar...

Brigitte Năstase, în costum de baie. A vrut să fie sexy, dar facebook-ul a explodat

3474
DISTRIBUIȚI

19145963 1974297319262666 3394741550389585164 nBrigitte Năstase (40 de ani) a trecut prin multe transformări în ultima perioadă.

A slăbit considerabil și și-a tunat fundul, iar acum pozează cu încredere în costum de baie. Admiratorii de pe rețelele sociale au ochiul format când vine vorba de poze și femei sexy și aceștia nu au fost tocmai impresionați de fotografia publicată de brunetă, acuzându-o că se modifică pentru a da bine în poze.
Recent, Brigitte a publicat o poză pe pagina ei de Facebook cu care și-a contrariat o parte din admiratori. Fostul model a fost acuzat că a abuzat de photoshop, în încercarea de a fi sexy.
Soția lui llie Năstase (70 de ani) și-a “tunat” posteriorul pentru a arăta impecabil în costum de baie, motiv pentru care a început deja să se expună astfel pe reţelele sociale. Aflată la piscină, într-o zi nu tocmai însorită, după cum a spus chiar ea în descrierea pozei, Brigitte s-a pozat în costum de baie. Plină de atitudine și sigură pe ea, fostul model nu a preconizat care va fi reacția admiratorilor ei din mediul online.
”Photoshop”, ”Se vede, mai ales în partea posterioară. Nu e bine efectuat photoshop-ul” sau ”Acum v-ați prins că folosește photoshopul?”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților care au acuzat-o că se modifică pentru a da bine în poze.

 

Comentarii

comentarii