Acasă Politica Brigitte Pastramă a intrat în politică. S-a alăturat echipei unui viceprimar PNL

Brigitte Pastramă a intrat în politică. S-a alăturat echipei unui viceprimar PNL

2230
DISTRIBUIȚI

Timișoreanca Brigitte Pastramă a anunţat pe o reţea de socializare că a intrat în politică, alăturându-se echipei viceprimarului PNL sector 2, Dan Cristian Popescu.

“Vă anunţ cu bucurie că ne-am alăturat echipei viceprimarului sector 2, Dan Cristian Popescu.

Cristian este un prieten bun, dar mai ales un om implicat în viața sectorului 2 și care are ușa deschisă permanent pentru oameni”, este mesajul Brigittei pentru prietenii virtuali.

Brigitte Pastramă este o vedetă cunoscută de la noi care s-a căsătorit de curând cu Florin Pastramă. Ea este fosta soţie a lui Ilie Năstase, dar mariajul lor nu a durat mult, scandalurile dintre ei fiind adesea pe prima pagină a tabloidelor.

Brigitte era unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat care a câştigat titlurile de „Top Model România” şi „Top Model of the World”.

În 2002 aceasta a rămas văduvă în urma decesului afaceristului Octavin Sfăt cu care a fost căsătorită. Astfel în urma morţii acestuia Brigitte s-a trezit moştenitoarea a două cluburi, a unui hotel în construcţie, a unui restaurant şi a două case.

În 2003 aceasta a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie după ce l-a sechestrat în biroul ei împreună cu ajutorul altor trei persoane pe managereul unui club din localitate şi l-a obligat să-i dea cinci mii de euro. Ulterior Brigitte a fost condamantă de judecători la închisoare, iar în 2006 a fost eliberată condiţionat.

Sursa: antena3.ro

Comentarii

comentarii