Acasă Monden/Lifestyle Brigitte Sfăt a vrut să se sinucidă

Brigitte Sfăt a vrut să se sinucidă

DISTRIBUIȚI

Peste trei săptămâni, mai precis pe data de 26 septembrie, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 urmau să declare divorţul dintre Brigitte şi Ilie Năstase. Iată că acest lucru nu se va mai întâmpla, pentru că luna trecută, soţia fostului tenisman a decis să îşi retragă cererea. “Aşa este, divorţul s-a suspendat”, a confirmat soţia lui Năstase.

Părea că războiul dintre Brigitte (41 de ani) şi Ilie Năstase (72 de ani) a ajuns la final, scrie click.ro. Celebra brunetă poza în casa ei scumpă din Pipera în femeia fericită, iar fostul tenisman se vedea de la o poştă cât poate să fie de liniştit şi îndrăgostit de noua sa cucerire, Ioana Simion (43 de ani), pe care a distrat-o în Sardinia şi pe la Mamaia. Mai mult, Nasty se pregătea să-şi aducă iubita cu toate bagajele în vila lui din Primăverii, în care a locuit vreme de opt ani cu actuala soţie. Şi Ioana aştepta să facă acest pas, însă voia ca iubitul ei să fie un bărbat liber, ca să nu fie blamată de popor şi să nu i se pună eticheta de “amantă”.

“Aş putea să mai clarific un lucru, şi anume acela că nu m-am mutat la domnul Năstase acasă. Nu se pune problema de aşa ceva deocamdată, poate după ce va fi un om liber, însă până atunci nu! Ne bucurăm de vacanţă deocamdată”, a declarat Ioana Simion, după ce povestea lor de dragoste a ieşit la iveală.

Aceste cuvinte au ajuns şi la urechile lui Brigitte şi i-au fost de ajuns ca să-şi bage coada şi să le strice planurile celor doi amorezi.

In secunda următoare, bruneta sexoasă i-a sunat pe cei doi avocaţi ai săi şi le-a spus că nu mai doreşte să divorţeze de Ilie, iar aceştia au înaintat solicitarea doamnei Năstase către Judecătoria Sectorului 1. Faptul că Brigitte a fost cea care a intentat acţiunea de divorţ, i-a dat ocazia să solicite suspendarea lui, aşa că pronunţarea care urma să se dea pe 26 septembrie, nu va mai avea loc. În concluzie, Năstase nu îşi va putea recâştiga burlăcia.

“Este adevărat. Nu mai vreau să divorţez, mi-am retras cererea. M-am gândit să îl las pe Ilie să facă treaba asta, cred că este mai interesant ce motive va invoca el! Anul trecut ­mi-am dorit să divorţez pentru că am vrut să îmi refac viaţa, iar Ilie nu mi-a dat divorţul, poate că e cazul să procedez la fel, să vadă şi el cum a fost pentru mine. Atunci m-am rugat de el, l-am implorat, iar el şi-a bătut joc de mine: m-a legat cu cureaua de picioare şi m-a târât prin toată casa. M-a ţinut cu forţa un an de zile. Am vrut să mă omor, să mă arunc de pe pod, m-a jignit, m-a bătut”, a declarat printre lacrimi Brigitte Năstase.

Iată că decizia nevestei l-a luat prin surprindere şi pe Ilie Năstase, care a aflat că divorţul se va suspenda. “Da? Păi ea aşa face, tot bagă divorţ, apoi se răzgândeşte. Dacă vrea ea să mă lase pe mine, atunci o să bag eu divorţ, nu e problemă”, a declarat fostul mare tenisman. Aşadar, urmează o toamnă lungă şi plină de evenimente, pentru că Brigitte nu pare să “înghită” faptul că altă ­femeie se înveleşte cu cearşafurile ei.

“Femeia aia s-a mutat în munca mea, e acolo de o lună, ştiu tot. Când m-am dus să îmi iau lucrurile, i-am găsit hainele ei acolo. Ale mele erau scuipate şi aruncate la gunoi”, s-a plâns Brigitte.

Sursa: spynews.ro 

Comentarii

comentarii