Acasă Monden/Lifestyle Brigitte Sfăt, despre noua relație a lui Ilie Năstase. „Eu știam”

Brigitte Sfăt, despre noua relație a lui Ilie Năstase. „Eu știam”

DISTRIBUIȚI

Brigitte Sfăt afirmă că era la curent cu noua relație a lui Ilie Năstase, cel care îi este încă partener de viață.

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au avut un mariaj presărat cu numeroase scandaluri, ajungând la separare. Cei doi se află în divorț, însă între timp fiecare dintre ei încearcă să-și vadă mai departe de viață.

Brigitte Sfăt și-a petrecut vacanța în Turcia în compania noului ei partener, în timp ce despre Ilie Năstase s-a spus că ar avea o nouă relație cu o domnișoară cu care a fost surprins în tandrețuri.

Brigitte Sfăt nu a fost luată prin surprindere de noua relație a lui Ilie Năstase, afirmând, pentru spynews.ro, că știa de mai multă vreme despre acest lucru.

„Este relaţia pe care o are de mai mult timp. Eu ştiam de relaţia asta. O cheamă Ioana. Noi de foarte mult timp nu mai avem vieţi. Noi nu aveam decât o relaţie de prietenie şi suntem pur şi simplu. Eu, bineînţeles, că ştiam despre ea, ştiam că e din Constanţa, ştiam că se întâlnea cu ea în Constanţa şi sunt fericită pentru el.

Acela era bagajul ei, nu are nicio legătură. Din ce ştiu, ei pleacă astăzi împreună într-o vacanţă, în Sardinia. Nu mi-a convenit atunci când a venit şi mi-a luat genţile, probabil să i le dea respectivei, asta nu mi-a plăcut, dar mi le-a dat oricum înapoi a doua zi. Ilie oricum este un om foarte potent şi cu siguranţă îşi permite să cumpere genţi la fel de scumpe şi pantofi şi actualei lui relaţii.

Ei pot să se mute împreună. În acea casă el stă de un an şi patru luni singur, eu am casa mea, eu stau singură. Probabil nu doreşte să îşi asume această relaţie până pe data de 26 septembrie, la divorţ. E normal să îşi refacă viaţa şi eu mă bucur pentru el şi oricum mi se pare că este o persoană, şi ea este o persoană matură care ştie ce îşi doreşte de la viaţă, mie mi se pare că se potrivesc’, a declarat Brigitte Sfăt pentru sursa mai sus-menționată.

Comentarii

comentarii