Acasă Monden/Lifestyle Brigitte Sfăt surprinsă, la restaurant, în compania lui Ciprian Marica

Brigitte Sfăt surprinsă, la restaurant, în compania lui Ciprian Marica

DISTRIBUIȚI

Încurcată mai este viaţa lui Brigitte Sfăt! Deşi a anunţat că flacăra iubirii pentru Ilie Năstase s-a stins şi că a găsit un alt bărbat căruia să-i ofere dragostea sa, bruneta a ieşit în oraş cu un fotbalist celebru, dar care este căsătorit.

După ce a petrecut o vacanţă de vis în Turcia şi, mai apoi, în Italia, alături de noul său iubit, Brigitte Sfăt a fost surpinsă de paparazzii Spynews.ro, cu câteva zile în urmă, în compania unuia dintre cei mai reprezentativi jucători români din ultima vreme. Pentru această ocazie, focoasa brunetă a ales o rochie de culoare neagră, care i-a pus în evidenţă formele bine definite.

Dar pentru cine a preferat soţia lui Ilie Năstase această ţinută sexy? Ei bine, Brigitte Sfăt s-a întâlnit cu Ciprian Marica, fostul atacant de la Dinamo şi de la FCSB, cel care este însurat, are un copil şi mai aştepată unul.

În amiaza mare, cei doi au ales să se relaxeze într-un restaurant de fiţe din Capitală, aşa cum le stă bine unor oameni de nivelul lor. Ei au petrecut împreună aproximativ două ore şi au consumat apă plată şi cafea.

În tot acest timp, Brigitte Sfăt şi Ciprian Marica au stat de vorbă şi nu au făcut niciun gest care să ne inducă ideea că între ei ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie. Probabil, cei doi au discutat despre afaceri.

Brigitte Sfăt şi fostul tenismen Ilie Năstase s-au căsătorit în anul 2013. Ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar plină de scântei. Cei doi se certau tot mai des din cauza infidelităţilor tenismenului. În prezent, Brigitte Sfăt şi llie Năstase se află în plin divorţ şi, cu toate că frumoasa brunetă s-a afişat cu o nouă cucerire, încă oftează după fostul soţ.

 

Comentarii

comentarii