Acasă Eveniment Brigitte si Florin Pastramă, cercetați sub control judiciar pentru că vindeau măști...

Brigitte si Florin Pastramă, cercetați sub control judiciar pentru că vindeau măști contrafăcute cu siglele unor branduri de lux

DISTRIBUIȚI

Brigitte Pastramă şi soţul ei au fost săltați și duși la audieri, joi. În această dimineață au fost perchezițîi în casa celor doi, după ce polițiștii s-au autosesizat într-un dosar în care ii acuză pe aceștia că ar fi vândut produse contrafăcute.

Fosta parteneră a tenismenului Ilie Năstase e acuzată că contrafăcut măşti, pe care le-a vândut cu siglele unor branduri extrem de cunoscute.

După audieri, procurorii DNA au propus că cei doi să fie puși sub control judiciar pentru 60 de zile.

Soții Pastramă nu vor avea voie să părăsească țara, cât timp este menținută măsura controlului judiciar, și vor fi obligați să se prezinte la secția de poliție, în fiecare săptămână, pentru verificări.

Brigitte Pastramă este vizată în dosarul poliţiştilor de la Investigarea Criminalităţii Economice, după ce ar fi vândut, prin intermediul unui site, dar şi pe o platformă cunoscută de comerţ, măşti de protecţie contrafăcute, reprezentând anumite branduri de lux.

În acelaşi dosar este suspectat şi Florin Pastramă. Ambii au fost ridicaţi de acasă de poliţişti şi conduşi la audieri.

“Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus  în executare un  mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în  circulație de produse contrafăcute.

Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Comentarii

comentarii