Acasă Actualitate Bruno și-a găsit familia și a ajuns acasă

Bruno și-a găsit familia și a ajuns acasă

DISTRIBUIȚI

Bruno s-a alăturat astăzi reputatului Muzeu al Ursuleților de Pluș de la Zărnești. El este unul dintre frații mai mari ai familiei de Urseroi care de săptămâna viitoare își vor face apariția în sute de localități pentru a aduce bucurie copiilor și a le arăta cât de important este spiritul de echipă.

“In retail suntem mereu puși în fața unor noi provocari pe care, lucrând în echipă, le rezolvăm mai ușor,” declara Pawel Musial, director general Profi. “De aceea, ne-am gândit ca prin jucării, cărți și jocuri să-i ajutăm și pe cei mici să înțeleagă de timpuriu cât de important este ca, pentru a trece peste dificultăți, să contribuie fiecare cu talentul său și să se ajute unii pe alții; astfel a apărut ideea de a veni către ei cu modele pe care să le înțeleagă ușor și să le îndrăgească, prin exemplul ursilor eroi, Urseroii”.

“Ne bucură și ne onorează venirea lui Bruno în marea familie de la Libearty,” spune Cristina Lapis, fondatoarea Asociației Milioane de Prieteni (AMP) și a sanctuarului de urși AMP Libearty, de la Zărnești. „Aceasta este o continuare firească a parteneriatului dintre noi, intrat deja în al treilea an, și magazinele Profi, prin care vin către noi resurse care contribuie la un trai mai bun pentru animalele pe care le îngrijim. Nu în ultimul rând, aceasta este o dovadă de spirit de echipă îndreptat deopotrivă pentru a ajuta oameni și animale.”

Fiecare dintre cei șase urși de pluș care alcătuiesc familia Urseroilor (#urseroii) are câte o calitate specială: Noptișor este foarte puternic; Lara poate să înghețe orice, Bruno poate să sară foarte sus, Bambu poate fi invizibil, Koko aleargă foarte repede iar Pati poate să vadă prin lucruri. Copiii care citesc cartea de povestit, jucat și colorat Urseroii își fac prieteni noi, scrisă pe înțelesul lor, află cum puterile reunite ale Urseroilor salvează pisicuta Kitty care, speriata, nu mai știe cum să se dea jos din copac, sau cum Urseroii au rezolvat alte probleme la fel de dificile.

Urseroii mai vin cu un mesaj important pentru copii: iubiți animalele dar este o mare diferență între cele din pluș și cele sălbatice: pe primele le puteți îmbrățișa dar pe celelalte trebuie să le admirați de la distanță, fără să le provocați, căci locul lor este în natură și dacă vă apropiați prea mult ele se pot speria și pot avea reacții nedorite.

Comentarii

comentarii