Acasă Economic Brutării și a cofetării din Austria Inferioară își transferă experiența spre România

Brutării și a cofetării din Austria Inferioară își transferă experiența spre România

1101
DISTRIBUIȚI

Agenția economică a Landului Austria Inferioară ecoplus International Romania  a organizat în perioada 11-13 iunie o misiune economică / schimb de experiență în Austria Inferioara.

La misiunea economică au participat 8 companii de profil din România, scopul acțiunii fiind schimbul de informații și de idei în domeniul brutăriilor între firmele din Austria și cele din România.

Producătorii austrieci și-au deschis  porțile pentru reprezentanții brutăriilor și cofetăriilor din Timișoara și București. Interesul participanților s-a îndreptat către produse bio și inovatoare, cu făină fără gluten, făină de alac sau uleiuri speciale de pădure, etc.

Vizita de două zile în Austria Inferioară a servit și la schimbul de experiență și la cunoașterea potențialilor parteneri de afaceri. “Obiectivul nostru este de a pune în legătură companiile austriece cu firmele românești care cred în produsele de calitate din Austria.  Să ne cunoaștem personal este un pas esențial către o cooperare pe termen lung”, spune Daniel Marcu, director general al ecoplus International România și organizatorul călătoriei.

Participanții au avut și ocazia sa viziteze una din cele mai la modă brutarii din Austria, Joseph Brot, care îmbină tradiționalul cu tehnica modernă.

 

Comentarii

comentarii