Acasă Eveniment O păpuşă reprezentându-l pe Traian Băsescu, incendiată de mai mulţi protestatari la...

O păpuşă reprezentându-l pe Traian Băsescu, incendiată de mai mulţi protestatari la Timişoara

383
DISTRIBUIȚI

FOTO

Bătrân lovit de un lider al revoluţionarilor la protestul de la Timişoara

Mai mulţi protestatari au adus în Piaţa Victoriei din Timişoara o păpuşă pe care scria "Judecat şi spânzurat cu tot PDL-ul" şi "Să trăieşti bine după gratii", despre care spuneau că îl reprezintă pe preşedintele Traian Băsescu. Acestora li s-au alăturat şi sindicalişti de la Cartel Alfa. După câteva minute, timp în care agitau păpuşa care era spânzurată de un băţ, mai mulţi protestatari i-au dat foc, iar unii cântau imnul naţional, în timp ce alţii strigau "Jos Băsescu".

Protestatarii au avut steaguri tricolore şi pancarte pe care a scria "România salvează-te", "Jos Guvernul mafiot", "Jos Băsescu" şi scandează "Jos Boc", "Demisia" şi "Jos Băsescu". 

Bătrân lovit de un lider al revoluţionarilor la protestul de la Timişoara

Un bătrân a fost lovit, miercuri după-amiază, de Lorin Fortuna, unul dintre liderii revoluţionarilor care protestează în Piaţa Victoriei din Timişoara, victima fiind scoasă din mulţime de către jandarmi. Incidentul a avut loc după ce Lorin Fortuna a dat foc, în timpul protestului din Piaţa Victoriei, unor poze reprezentându-i pe Victor Ponta, Ion Iliescu şi Traian Băsescu. La un moment dat, un bătrân aflat în mulţime s-a apropiat de Fortuna şi a încercat să stingă flăcările, fiind lovit de revoluţionar. Jandarmii au intervenit imediat şi l-au scos pe bătrân din mulţimea care începuse să vocifereze. 

 

{vsig}galerie/protest 18 01 2012{/vsig}
{vsig}galerie/protest 18 01 2012 1{/vsig}
 
foto CONSTANTIN DUMA
 

Comentarii

comentarii