Acasă Actualitate Bătrână ucisă cu bestialitate la Bocșa

Bătrână ucisă cu bestialitate la Bocșa

315
DISTRIBUIȚI

lipsa masini politieO femeie de 73 de ani din orașul Bocșa a încasat mai multe lovituri de cuțit, în urma cărora a decedat, fiind găsită chiar în a doua zi de Crăciun, când, în jurul orei 9.30, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost sesizat prin apelul de urgenţă cu privire la faptul că o persoană este decedată în locuința sa din localitate.
Echipa de cercetare deplasată la fața locului a constatat că femeia, în vârstă de 73 ani, este decedată, iar pe corp prezenta urme vizibile de violență, existând suspiciuni de omor.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin a fost constituită o echipă operativă complexă, care sub coordonarea procurorului a reușit să identifice principalul suspect la doar o oră după sesizarea faptei, acesta fiind un anume Alexandru U., în vârstă de 59 ani, din Ocna de Fier.

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că bărbatul a fost la victimă în noaptea de 25 spre 26 decembrie, unde, băut fiind și fiind supărat pe victimă din cauza unei sume de bani, bărbatul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuțit în zona abdominală și toracică, după care a plecat.
Cadavrul victimei a fost depus la morga Spitalului Județean Reșița unde în urma necropsiei efectuate de medicul legist se vor stabili cu exactitate cauzele decesului.
Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, iar joi, 27 decembrie a.c., a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. În cauză se continuă cercetările pentru săvâșirea infracțiunii de omor.

 

Comentarii

comentarii