Acasă Actualitate BucharestFoodSummit: Castelul Salbek Arad sau viziunea antreprenorială de excepție a familiei Mihăescu

BucharestFoodSummit: Castelul Salbek Arad sau viziunea antreprenorială de excepție a familiei Mihăescu

DISTRIBUIȚI

Mari talente, mari proprietăți! Mare noroc are Castelul Salbek, domeniul din jur, toate satele din zonă, chiar și orașul Arad că domeniul și castelul au fost cumpărat de Ana Maria Mihăescu și de Teodor Mihăescu împreună cu partenerii lor.

Strălucitoarea manifestare organizată de Sânziene demonstrează încă o dată talentul antreprenorial de excepție al familiei Mihăescu, obișnuită cu proiecte de mare anvergură implementate în România și zeci de țări.

Aproape 200 de invitați se bucură de expoziția de artă din interiorul castelului lansată cu ocazia evenimentului, de lecțiile de gătit tradițional din zonă cu gospodinele măiastre, de dezvelirea marilor opere de artă, de muzica de excepție, de produsele tradiționale unice, de accesul la „pricoițe-spectaculos nume simbolic pentru cergile din zona de vest”, de bucatele excepționale și tradiționale, de aranjamentele florale și arcadele de sânziene, de dansul sânzienelor, de foșnetul pădurii, de veselia mesenilor fermecați de atmosfera evenimentului, de câte și mai câte …!

Anvergura evenimentului, VIP-urile venite din toată România, dar și din străinătate, în mod special, fluiditatea minunată a evenimentului, zâmbetele destinse dovedesc nevoia uriașă pe care o are fiecare mare proprietate din România de un asemenea talent antreprenorial precum cel al Anei Maria Mihăescu, Teodor Horia Mihăescu și al fiului lor Teo.

Refacerea țesăturii rurale din jurul domeniului castelului, reabilitarea castelului la strălucirea de odinioară, care așa cum e vede din superbul catalog tipărit se va înscrie alături de proprietăți unice din Europa într-o galerie model și marele festival de operă generat de Asociația Salbek sunt gesturi de care România are mare nevoie.

Viitorul mare centru de wellness pe care Castelul îl propune Europei, și nu numai, pare că va fi o mândrie națională.

Toate acestea și multe altele sunt rezultatul viziuni antreprenoriale de excepție pe care familia Mihăescu o desfășoară iar profitul uriaș pentru întreaga comunitate depășește cu mult zecile de milioane de euro care trebuiesc desfășurate pentru ca acest efort major și vis de excepție să se desfășoare!

Acest model de excepție trebuie urmat!

La BucharestFoodSummit, ediția a VII-a, 9-11 octombrie 2024, toți participanții pot expune GRATUIT mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezintă, în funcție de ordinea înscrierii și de spațiul disponibil.

Comentarii

comentarii