Acasă Actualitate Bucuria Crăciunului, la CD Loga Timișoara

Bucuria Crăciunului, la CD Loga Timișoara

DISTRIBUIȚI

O nouă expoziţie inedită intitulată Bucuria Crăciunului este inaugurată, în data de 16 decembrie 2021, într-un spaţiu care respectă toate reglementările Covid în vigoare.

Este vorba de curtea exterioară a Colegiului Naţional Constantin Diaconovici Loga din Timişoara.

Iniţiatorul conceptului expoziţional la care participă cu 273 de spectaculoase lucrări elevii din toate clasele de gimnaziu şi liceu din cadrul Colegiului C.D. Loga  în colaborare cu elevii din
cadrul cercului de pictură de la Palatul Copiilor din Timişoara  este pictorul Sorin Scurtulescu  coordonatorul Galeriei LogArt din cadrul C.D.Loga.

Expoziţia este organizată de profesorii mai multor catedre din cadrul colegiului C.D. Loga şi de la Palatul Copiilor din Timişoara: prof. Otniel Truică (Educaţie Muzicală), prof. Sorin Scurtulescu (Educaţie Plastică), prof. Alina Ardelean (Educaţie Tehnologică), prof. Alina
Florei (Religie), prof. Ionuţ Mura (Religie), prof. Samfirescu Isabela (Educaţie Fizică şi sport), prof. Daniela Scurtulescu (Pictură).

Expoziţia este susţinută de directorii şi inspectorii de specialitate: prof. Tihomir Milin – Director C.D. Loga), prof. Violeta Bontilă (Director adj. C.D. Loga), prof. Lavinia Jurcan  Director Palatul Copiilor Timişoara), prof. Marin Popescu (Inspector Şcolar General), prof.
Domolki Ladislau (Inspector Şcolar), prof. dr. Dan Băcilă (Inspector Şcolar).

Expoziţia este organizată de Colegiul Naţional Constantin Diaconovici Loga din Timişoara, Galeria LogArt, Palatul Copiilor din Timişoara, Consiliul Şcolar al Elevilor de la C.D Loga, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş.

 

Comentarii

comentarii