Acasă Economic Bucuria de a fi propriul tău stăpân – amplă conferința cu studiu...

Bucuria de a fi propriul tău stăpân – amplă conferința cu studiu de caz, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Umaniștii din Timiș, în frunte cu eurodeputata Maria Grapini, organizează conferința „Bucuria de a fi propriul tău stăpân – meseria, brățară de aur”, în data de 19 iunie, de la ora 10:00, la Hotel Timișoara, sala Viena.

Invitați speciali vor fi: prof.ing.dr.ec. Marian MOCAN – decan al Facultății de Management în Producție și Transporturi, din cadrul UPT  dr. Adrian PĂȘCUȚĂ – directorul Agenției pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului- Timișoara, și reprezentanți ai Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș.

Cei care doresc să participe pot transmite o confirmare în acest sens la adresa de e-mail timis@ppusl.ro sau la numărul de telefon mobil +40 720 866 120, telefon fix 0356 179 108, până la data de 18 iunie, ora 10:00.

Scopul conferinței este transmiterea de informații către mediul de afaceri privind posibilitatea de a începe o afacere sau de a se califica într-o meserie.

Va fi prezentat și un studiu de caz în  care o întreprinzătoare va prezenta cum a pornit și a consolidat propria afacere!

Cred că este nevoie de sprijin pentru cei care ar putea porni o afacere si de îndrumare pentru cei care doresc să-și urmeze vocația. România are un deficit major de persoane calificate pe anumite meserii și, în același timp, un număr mic de IMM-uri, la 1000 de locuitori, comparativ cu alte state din UE“, a explicat europarlamentarul umanist Maria Grapini.

 

Comentarii

comentarii