Acasă Actualitate Bucurie mare pentru Sara, Estera și Daniel! Timișorenii le-au oferit ghiozdane, rechizite,...

Bucurie mare pentru Sara, Estera și Daniel! Timișorenii le-au oferit ghiozdane, rechizite, jucării și un birou

DISTRIBUIȚI

A fost bucurie mare în casa Sarei (5 ani), Esterei (8 ani) și a lui Daniel (6 ani).

Timișoreni cu sufletul mare le-au oferit înaintea începerii noului an școlar ghiozdane, rechizite, un birou și jucării. Emoțiile micuților și bucuria gestului timișorenilor au umplut de lacrimi ochii unei tinere mămici de doar 23 de ani. Se chinuie zi de zi să le ofere copiilor săi un viitor mai bun și știe că doar mergând la școală vor putea avea un altfel de viitor.

 Estera e în clasa a II-a și are carnetul plin de FB, îî place matematica și se mândrește cu cele două medalii obținute până acum. E fericită pentru că de luni își va putea face temele la birou. Îl va împărți la teme cu fratele ei, Daniel, dar și cu Sara, care abia așteaptă să rostogolească plastilina.  

Pentru cei trei micuți, la fel ca și pentru mulți alții, noul an școlar poate începe prin grija comunității, pentru care Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara vă mulțumește, dragi timișoreni!

Donațiile primite în aceste zile prin asistenții sociali ai DAS MT de copiii proveniți din familiile nevoiașe din Timișoara constând în rechizite, îmbrăcăminte, alimente etc, au fost oferite de numeroși timișoreni cu suflet mare, care s-au alăturat Campaniei de donații inițiată de DASMT „Tu poți renunța?”.

Știut fiind faptul că abandonul școlar este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă țara noastră, DAS TM a axat campania în ultimele săptămâni pe articole specifice începerii noului an școlar. Pentru că există mulți copii care își doresc să meargă la școală sau la grădiniță, având dreptul la învățătură, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara susține lupta împotriva abandonului școlar.

Alătură-te și tu demersului DASMT de a sprijini persoanele aflate în dificultate. Campania „Tu poți renunța?” a Direcției de Asistență Socială continuă!

Asistenții sociali distribuite donațiile făcute de timișoreni.

Lenjeriile de pat, păturile, alimentele și jucăriile ajung la familiile nevoiașe, persoane vârstnice și la cei fără adăpost. Timișorenii cu inima mare, care pot și vor să doneze alimente, produse de igienă, ghiozdane, rechizite, pantofi lenjerii de pat, lenjerii de corp, încălțăminte, haine, jucării sunt așteptați zilnic, de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00 pe strada Plavoșin nr. 21 (zona Mehala), persoană de contact Corina Eva – 0356/416050.

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara continuă pentru al patrulea an campania „Tu poți renunța?” și mulțumește în numele fiecărui om care primește în aceste zile generozitatea timișorenilor cu inima bună.

Comentarii

comentarii