Acasă Administraţie Bugetul rectificat al Consiliului Județean Timiș primește 5,3 milioane de lei în...

Bugetul rectificat al Consiliului Județean Timiș primește 5,3 milioane de lei în plus

248
DISTRIBUIȚI

Aleșii județeni au aprobat, în cadrul unei ședinței de plen extraordinare a Consiliului Județean Timiș, bugetul majorat al instituției. Conform deciziei aprobate, veniturile de funcționare se suplimentează cu suma totală de 5,3 milioane de lei, din care: 1,094 milioane de lei, reprezentând sume repartizate din impozitul pe venit pentru finanțarea instituțiilor de spectacole și concerte; respectiv 4,216 milioane de lei, reprezentând sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale.

La capitolul Autorități executive se rectifică prin suplimentarea bugetului cu suma de 500.000 lei pe titlul bunuri și servicii, pentru alte cheltuieli cu bunuri și servicii și cu suma de 500,00 mii lei pentru Fondul de Întreținere, Înlocuire și Dezvoltare. La capitolul Alte servicii publice generale se rectifică prin suplimentarea Fondului de rezervă subcapitolul „Fond de rezervă bugetară la dispoziția autorităților locale”, titlul „Fonduri de rezervă”, articolul „Fond de rezervă bugetară la dispoziția autorităților locale”, cu suma de 1.330. Totodată se diminuează cu suma de 115.000 lei Fondul de rezervă subcapitolul „Fond de rezervă bugetară la dispoziția autorităților locale”, titlul „Fonduri de rezervă”, „Fond de rezervă bugetară la dispoziția autorităților locale” prin utilizarea fondului de rezervă.

La Sănătate se rectifică prin suplimentarea transferurilor către Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Pius Brânzeu” cu suma de 115.000 lei pentru achiziționarea în regim de urgență și montarea a 44 detectoare de oxigen pentru saloane zona Covid 19.

La capitolul Cultură se rectifică prin suplimentarea transferurile pentru bugetul Muzeului Național al Banatului cu suma de 280.000 lei pe titlul cheltuieli de personal; Totodată, se suplimentează acțiunile prioritare ale agendei culturale cu suma de 1,2 milioane de lei.

La capitolul Asistență socială se rectifică prin suplimentarea bugetului D.G.A.S.P.C. Timiș pe titlul cheltuieli de personal cu suma de 900.000 lei și pe titlul bunuri și servicii cu suma de 600.000 lei,

 

Comentarii

comentarii