Acasă Eveniment Bugetul rectificat al Timişului – pe agenda consilierilor judeţeni

Bugetul rectificat al Timişului – pe agenda consilierilor judeţeni

DISTRIBUIȚI

În data de 26 septembrie, la sediul Palatului Administrativ, va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Timiş. Printre pucntele de pe ordinea de zi se află şi  proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului rectificat al Judeţului Timiş pe anul 2012, proiect de hotărâre privind repartizarea unor sume pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2012, proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii CJT nr. 24/2012 privind aprobarea Acordului de parteneriat cu Municipiul Timişoara şi Comuna Dumbrăviţa pentru proiectul "Extindere reţea troleibuz Dumbrăviţa", roiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii CJT nr. 39/2012 privind propunerea de aprobare a proiectului "Extindere reţea troleibuz Dumbrăviţa",  a documentaţiei tehnico – economice şi analizei cost – beneficiu a investiţiei, proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii CJ Timiş nr. 91/2011 privind aprobarea proiectului de investiţie “Valorificarea potenţialului turistic transfrontalier incluzând piste de cicloturism de-a lungul râului Bega, în aval de Timişoara", proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării unui teren în suprafaţă de 60 ha pentru realizarea obiectivelor de investiţie „Parc tehnologic pentru energie alternativă Timişoara” şi ”Parc fotovoltaic pentru producţie energie a judeţului Timiş”.

 Se vor stabili măsuri pentru spaţiile care fac obiectul contractelor suspendate pe durata reabilitării Bastionului „Theresia” Timişoara

Consilierii judeţeni vor trebui să se pronunţe şi asupra proiectelor de hotărâre privitoare la modificarea art. 1, lit. a) din Hotărârea Consiliului Judeţean Timiş nr. 24/2011 privind stabilirea unor măsuri pentru spaţiile care fac obiectul contractelor suspendate pe durata reabilitării Bastionului „Theresia” Timişoara, asupra proiectului de hotărâre privind aprobarea trecerii unei construcţii din domeniul public în domeniul privat al judeţului Timiş în vederea demolării, a proiectului de hotărâre pentru completarea Normativului privind dotarea cu autovehicule şi consumul lunar de carburanţi şi a celui privind modificarea “Programului de transport judeţean de persoane prin curse regulate pentru perioada 01.07.2008 – 30.04.2013”. De pe ordinea de zi nu vor lipsi nici proiectul de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori  de transport rutier, proiectul de hotărâre privind arondarea comunei Dudeştii Noi la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Dudeştii Noi, proiectul de hotărâre pentru modificarea Organigramei şi Statului de funcţii ale Direcţiei pentru Administrarea Drumurilor şi Podurilor Judeţene Timiş, proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului judeţean Timiş în adunările generale ale unor societăţi comerciale la care judeţul Timiş este acţionar şi propunerea de numire a reprezentanţilor în consiliile de administraţie ale acestora şi cel privind numirea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Timiş în Consiliile de Administraţie ale unor unităţi spitaliceşti din judeţul Timiş.

 

Comentarii

comentarii