Acasă Actualitate Bunatăți din Domeniile Murani te invită să reciclezi Capace cu suflet

Bunatăți din Domeniile Murani te invită să reciclezi Capace cu suflet

DISTRIBUIȚI

Întreprinderea socială Ierusalima, în cadrul proiectului Bunătăți din Domeniile Murani, lansează campania  „Bunatăți din Domeniile Murani te invită să reciclezi Capace cu suflet”.

Concret, în incinta centrului de agrement va fi amplasată o inima uriașă confecționată cu sprijinul Sebinicar Steel și Ștanțobanat, unde începând de sâmbătă 12.02.2022 puteți aduce capace de plastic. Fiind weekend-ul iubirii vă puteți sărbători ziua îndrăgostiților și cu o fotografie lângă uriașa inimă, contribuind astfel la promovarea campaniei. Mai departe noi ne vom ocupa să transportăm partenerilor noștri toate capacele strânse atunci când se umple inima uriașă.

Intreprinderea sociăla Ierusalima a încheiat un parteneriat cu Asociația Capace cu Suflet, prin care toate capacele colectate în inima uriașă vor fi livrate asociației care le va recicla, iar din banii obținuți va sprijini diverse cauze sociale. Pe paginile de facebook și instagram ale asociației se va putea urmări în mod transparent care sunt cantitățile colectate, cauzele înspre care merg banii și alte evenimente cu impact asupra campaniei.

Ierusalima își propune să indentifice noi parteneri pentru a confecționa și alte inimi uriașe cu scopul de a fi amplasate în locații publice sau private cu potențial mare de colectare.

Vă așteptăm pe toți să contribuim la reducerea impactului asupra mediului ajutând totodată pe cineva, poate chiar vecinul cuiva, un copil de la gradinița/ școala copilului dvs., cineva din satul bunicilor, etc. Chiar dacă nu aveți capace de reciclat vă așteptăm să vă fotografiați cu inima noastră mare și să promovați acest proiect social.

Mai multe detalii și informații puteți obține la numărul de telefon: 0728 409 245

Domeniile Murani este un centru de agrement situat în centrul localității Murani la doar 22 de km de Timișoara, în una din puținele zone colinare ale județului Timiș. Contact: Sat Murani, nr. 160 – 161, comuna Pișchia, jud. Timiș, contact@murani.ro Web: https://murani.ro/

Comentarii

comentarii