Acasă Actualitate Bursa locurilor de muncă, la Lugoj

Bursa locurilor de muncă, la Lugoj

DISTRIBUIȚI

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Lugoj organizează, mâine, între orele 9 şi 12, la sediul agenţiei, o nouă ediţie a acţiunii „Bursa locurilor de muncă”. Obiectivul principal al acţiunii este acela de a se realiza o cât mai rapidă angajare a celor care caută de lucru şi, în acelaşi timp, o şansă pentru firmele angajatoare de a găsi persoanele de care au nevoie pentru angajări imediate sau în perspectivă.
Ea se înscrie în planul de acţiune al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă cu privire la măsurile de creştere a gradului de ocupare a forţei de muncă şi se va desfăşura sub forma unor discuţii în vederea angajării, purtate între solicitanţii de loc de muncă şi reprezentanţii firmelor angajatoare.
Din păcate, la Lugoj, după cum ne-a informat Adrian Gribincea, şeful Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, va fi „o bursă săracă în locuri de muncă, dar bogată în şomeri”.
Până ieri, la sediul agenţiei şi-au anunţat participarea la această acţiune doar trei firme, care oferă circa 45 de locuri de muncă, însă doar în vederea unor angajării viitoare, nu imediate.

Comentarii

comentarii