Acasă Economic Bursa vinurilor, în premieră la Vinvest Timișoara

Bursa vinurilor, în premieră la Vinvest Timișoara

DISTRIBUIȚI

 În cadrul Salonului  Internaţional de Vinuri  VINVEST, ce se desfășoară în perioada 15–17 aprilie, la Timişoara, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş prin Centrul Enterprise Europe Network – România va organiza prima ediţie a evenimentului International Wine Brokerage Event adresat antreprenorilor în căutarea de parteneri de afaceri din sectorul industriei viticole

. Bursa se adresează producătorilor de vin, importatorilor, distribuitorilor, cercetătorilor, producatorilor şi distribuitorilor de echipamente, tehnologii şi accesori pentru industria viticolă, restaurantelor și hotelurilor.

Cea de-a VIII-a ediție a Salonului Internațional de Vinuri Vinvest se va desfășura în incinta Centrului Regional de Afaceri Timișoara. Vinvest se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de vin, serviciilor conexe, firmelor de analiză și consultanță, agențiilor de agroturism, organizațiilor, asociațiilor și publicatiilor de profil. Obiectivul principal al evenimentului este lansarea producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de vin și servicii, în competiția pentru calitatea produselor și prezentarea acestora publicului vizitator, la prețuri optime, în scopul valorificării lor pe piață. Această ediție are și o noutate: expoziția virtuală și posibilitatea vizualizării produselor din expoziție prin metoda realității adăugate. Aceste două metode au la bază codurile bidimensionale (2D) – rezultate ale singurei platforme de stocare și generare de coduri 2D din România, pentru cea mai nouă metodă de marketing în promovarea vinului din Europa. Expoziția va fi însoțită de demonstrații, publicul vizitator va avea ocazia să cunoască facilitățile și metodele de promovare oferite de brandul Code2wine. Platforma Code2wine a fost lansată în data de 25 noiembrie 2010 de societatea Vinvest și Institutul Multimedia Româno-Elvețian și are ca scop găzduirea, dezvoltarea și promovarea produselor vitivinicole pe piața internă și internațională.
 

Comentarii

comentarii