Acasă Eveniment Cadavrul unui bărbat, găsit în Mureş, în apropierea podului Traian

Cadavrul unui bărbat, găsit în Mureş, în apropierea podului Traian

DISTRIBUIȚI

Cadavrul unui bărbat a fost scos, vineri, din râul Mureş, de către pompierii din Arad, fiind predat poliţiştilor care au demarat o anchetă. 

”În această după-amiază, în jurul orei 17:00, pompierii militari ai Detaşamentului Arad au intervenit cu o autospecială de intervenţie care are în dotare o barcă de salvare, pentru degajarea unui cadavru din râul Mureş, în apropierea podului Traian din municipiul Arad”, a transmis, vineri, ISU Arad.

Sursa citatăă a precizat că, la sosirea echipajelor de intervenţie, a fost identificat trupul neînsufleţit al unui bărbat, în apropierea malului.

”Cadavrul a fost extras din apă de către pompieri, iar cazul a rămas în atenţia organelor abilitate”, au mai transmis pompierii.

Deocamdată, poliţiştii din Arad nu au transmis date despre incident. Anchetatorii trebuie să stabilească identitatea victimei şi împrejurăile decesului.

UPDATE: ”În jurul orei 17:00, prin 112 a fost sesizată prezenţa unui cadavru, în râul Mureş, din municipiul Arad. A fost scos din apă, de pompieri, în aceste momente fiind desfăşurată cercetarea la faţa locului. Nu sunt suspiciuni, din primele observaţii, cadavrul urmează a fi transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei”, a transmis IPJ Arad. 

 

Comentarii

comentarii