Acasă Actualitate Cadouri de Paște de 27.300 lei, pentru copiii şi tinerii suferinzi de...

Cadouri de Paște de 27.300 lei, pentru copiii şi tinerii suferinzi de distrofie musculară progresivă din grija Fundației “LAURENȚIU CIUCUR”

DISTRIBUIȚI

Având în vedere suspendarea manifestării TELEMARATONUL SPERANŢEI, Fundația “LAURENȚIU CIUCUR” a reuşit, şi în acest an, din fondurile proprii și prin generozitatea sponsorilor, să ofere cu ocazia sfintelor sărbători de Paşte, ajutoare tuturor membrilor Fundației “LAURENȚIU CIUCUR”.

Fundația “LAURENȚIU CIUCUR” are ca principal obiectiv de activitate, sprijinirea copiilor şi tinerilor care suferă de distrofie musculară progresivă, precum şi a familiilor acestora.

Fundaţia are în grijă în prezent 39 de copii şi tineri cu nevoi speciale de care se ocupă un număr relativ mic de persoane.

Și în acest an, fundația acordă cu ocazia sărbătorilor de Paşte, un ajutor în valoare totală de 27.300 lei, pentru membrii  al fundaţiei.

Ajutoarele vor ajunge în aceasta săptămână la toţi membrii fundaţiei, pentru a bucura de sărbătorile Pascale familiile acestora.

Pe această cale, dorim să mulţumim pentru sprijinul acordat celor care au fost alături de noi pe parcursul acestui an dificil, reamintind în primul rând organizatorii manifestării TELEMARATONUL SPERANŢEI: Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiș, Cons Electrificarea Instal Timişoara, International Watersport Distribution, SC Boncilius SRL şi Te Awa Technology. În numele copiilor şi tinerilor din fundaţie, urăm tuturor sărbători fericite, pe care să le petreacă cu bucurie şi linişte sufletească – este mesajul lui Zaharia Ciucur, președintele fundației.

Comentarii

comentarii