Acasă Actualitate Cadouri de Paște în valoare de 22.000 de lei pentru tineri suferinzi...

Cadouri de Paște în valoare de 22.000 de lei pentru tineri suferinzi de distrofie musculară progresivă din Timiș

542
DISTRIBUIȚI

Având în vedere amânarea manifestării Telemaratonul Speranței 2020, Fundația “Laurențiu Cicur” a reuşit, din fondurile proprii și prin generozitatea sponsorilor, să ofere totuşi cu ocazia sfintelor sărbători de Paște, ajutoare băneşti tuturor membrilor fundației.

Reamintim că fundației are ca principal obiectiv de activitate, sprijinirea copiilor şi tinerilor care suferă în principal de distrofie musculară progresivă, precum şi a familiilor acestora.

Fundaţia are în grijă în prezent 43 de copii şi tineri cu nevoi speciale de care se ocupă un număr relativ mic de persoane.

Și în acest an, fundația acordă cu ocazia sărbătorilor de Paşte, un sprijin financiar în valoare totală de 21.900 lei, pentru toţi membrii fundației, copiii şi tinerii suferinzi de boli musculare şi neuromusculare progresive din judeţul Timiş.

”Pe această cale, dorim să mulţumim pentru sprijinul acordat de organizatorii Telemaratonului Sperantei: Televiziunii Europa Nova, Fundatiei Judetene pentru Tineret Timiș, Inspectoratului Școlar al Judetului Timis, Cons Electrificarea Instal Timişoara, Societatea Tiki Trade, SC Boncilius SRL si Rotary Cetate Timisoara, care au acceptat sa utilizăm fondurile oferite pentru ajutor financiar cu ocazia acestor sarbatori”, spune Zaharia Cicur, președintele fundației.

Amintim că Fundației “Laurențiu Ciucur” a venit în sprijinul Spitalului de Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara, în lupta împotriva epidemiei cu Covid-19, donând toate încasările realizate  prin SMS la numărul 8841 şi cu bucurie vă anunţăm că până acum au fost peste 48.000 de SMS-uri, bani ce se vor transfera spitalului, imediat ce operatorii de telefonie vor încasa donaţiile,   

În numele copiilor şi tinerilor din fundaţie, urăm tuturor sărbători fericite, pe care să le petreacă cu bucurie şi linişte sufletească -este mesajul lui Zaharia Ciucur.

Comentarii

comentarii