Acasă Actualitate Câinii fără stăpân, oamenii străzii și gălăgia – problemele oamenilor din...

Câinii fără stăpân, oamenii străzii și gălăgia – problemele oamenilor din Fratelia și Steaua

859
DISTRIBUIȚI

În data de 13 iunie, polițiștii locali au fost prezenți în cartierele Fratelia și Steaua pentru a discuta cu cetățenii. O sută de cetățeni au sesizat probleme diverse, precum faptul că deținătorii de câini nu adună resturile fiziologice lăsate de animalele de companie pe str. Iris, prezența câinilor fără stăpân pe str. Steaua, Bujorilor și Musicescu, persoane care consumă băuturi alcoolice și fac gălăgie în Parcul de pe str. Arcidava după ora 22 sau oameni ai străzii care se adăpostesc lângă garajele de pe str. Hărniciei și Plantelor.

Cu ajutorul cetățenilor, au fost identificate de polițiștii locali și 12 locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, cinci locații în care se află terenuri neîngrijite și 22 de locații în care se aflau abandonate deșeuri. Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali și direcționate, dacă a fost cazul, către celelalte structuri în competența cărora se află.

Polițiștii locali au luat legătura în ultimele două luni cu sute de cetățeni din cartierele Soarelui, Calea Buziașului, Ciarda Roșie, Plopi, Kuncz, Lunei, Traian, Iosefin, Dambovița, Elisabetin, Mehala, Ronaț, Aradului Est și Vest. S-au notat problemele acestora și s-au luat măsurile legale acolo unde situația s-a impus. Acest tip de acțiuni continuă și în perioada următoare. Polițiștii spun că scopurile acestor acțiuni sunt este de a relaționa cu cetățenii, de a constata la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă și de a lua măsuri.

Comentarii

comentarii