Acasă Eveniment Călătoria ilegală spre Germania a unei femei din Vietnam, oprită la Nădlac...

Călătoria ilegală spre Germania a unei femei din Vietnam, oprită la Nădlac de polițiștii de frontieră

DISTRIBUIȚI

O femeie din Vietnam, care ar fi vrut să iasă ilegal din țară,a fost găsită în cabina unui automarfar, în data de 11 decembrie, în jurul orei 16.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota. Șoferul T.I.R.-ului era cetăţeanul turc C.I., în vârstă de 54 de ani, care, conform documentelor, transporta coli metalice pe ruta Turcia – Germania,în autovehiculul marca Iveco, înmatriculat în Turcia.

La controlul amănunţit al mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, în interiorul cabinei, ascunsă, persoana de sex feminin.În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că persoana este o tânără din Vietnam, în vârstă de 29 de ani, care a intrat legal în România, în baza unei vize eliberată în scop de muncă.  Din declarațiile date de aceasta, se pare că intenţiona să ajungă în Germania.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şoferul automarfarului şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţeanul din Vietnam, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

Comentarii

comentarii