Acasă Politica Călin Dobra a fost confirmat candidatul PSD pentru şefia CJ Timiş

Călin Dobra a fost confirmat candidatul PSD pentru şefia CJ Timiş

1036
DISTRIBUIȚI

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, poate candida din nou, la alegerile locale, pentru funcţia pe care o deţine. Conducerea filialei judeţene a Partidului Social Democrat a confirmat candidatura acestuia pentru funcţie.

Forul de conducere al filialei, Comitetul Executiv Județean,al PSD Timiș,  s-a reunit într-o ședință de lucru, vineri, luând o serie de decizii legate de nominalizările pentru postul amintit, dar şi pentru mai multe primării.

Cu ocazia întâlniri, a fost votată o mare parte a candidaților PSD la alegerile locale din iunie 2020, respectiv candidatul la președinția Consiliului Județean Timiș, acesta va fi actualul președinte al CJ, Călin Dobra. De asemenea, un număr de 75 de candidați PSD la funcția de primar pentru localitățile din județ au fost confirmaţi în urma întâlnirii. Ceilalți 24 de candidați social-democrați pentru funcția de primar vor fi nominalizați până cel mai târziu în data de 6 martie 2020, s-a mai stabilit în şedinţa Comitetului Executiv.

Comentarii

comentarii