Acasă Actualitate Călin Dobra contestă decizia de demitere al lui Dan Idolu din funcţia...

Călin Dobra contestă decizia de demitere al lui Dan Idolu din funcţia de manager al AIT

1348
DISTRIBUIȚI

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a atacat „decizia” liberală de a numi un nou director la Aeroportul Internaţional Timişoara. Decizia schimbării social-democratului Dan Idolu de pe funcţie s-a făcut prin manevre controversate şi decizii forţate, spune Dobra.

„Timișorenii mei, vorba unui clasic în viață, pot să își ia adio de la una dintre cele mai bine manageriate instituții din județul nostru, Aeroportul Internațional “Traian Vuia” din Timișoara. Liberalii din Timiș au decis că este momentul să acționeze și să pună la pământ o altă poartă de intrare în oraș. În ultimele luni, prin decizii controversate și forțate, s-a încercat – și acum au și reușit – schimbarea din funcție a directorului Dan Idolu. Pe Dan, ca om, poți să îl placi sau nu, dar când vine vorba de Aeroportul Timișoara, nu poate nimeni să îi nege competența. În mandatul său compania a înregistrat o creștere continuă, după ce, cu ani în urmă, a preluat-o praf, după un nou mandat “de dreapta”. Ba mai mult, a reușit accesarea unui mega proiect cu fonduri europene pentru extinderea aerogării, pe care îl puteți vedea cu ochii voștri, pentru că este în execuție”, spune Călin Dobra.

El subliniază şi dorinţa colegului său de partid, de a descentraliza acest aeroport, pentru a fi preluat de autorităţile locale.

„S-a luptat ani întregi cu miniștri și parlamentari pentru a descentraliza Aeroportul, adică să poată fi preluat de autoritățile locale și județene din Timiș. Acum însă, tot ce pot să sper este că planul liberalilor nu este activarea unui vis mai vechi al unora “de dreapta”, prin care sediul central să fie mutat la Arad, prin comasarea celor două aeroporturi. Dan Idolu, felicitări pentru munca depusă și sunt convins că experiența acumulată va fi de folos în viitorul apropiat. Chiar mai apropiat decât se așteaptă unii!”, a mai spus Dobra.

Comentarii

comentarii