Acasă Actualitate Călin Dobra, mesaj pentru Nicolae Robu: ”Câinele moare de drum lung și…”

Călin Dobra, mesaj pentru Nicolae Robu: ”Câinele moare de drum lung și…”

DISTRIBUIȚI

Atacul primarului Nicolae Robu la adresa Consiliului Județean Timiș nu a rămas fără răspuns. După ce primarul Timișoarei a vorbit de monumentele prost administrate de conducere județului, cum ar fi Castelul Huniade și fosta clădire a Comeduirii Garnizoanei din Piața Libertății, președintele CJT, Călin Dobra i-a transmis un mesaj sec: ”Știți cum se zice: <<Câinele moare de drum lung și…>>. Asta spune un proverb românesc, care pare că se potrivește la fix și când vine vorba de marile proiecte ale Timișoarei, lansate cu surle și trâmbițe, abandonate pe rând în ultimii ani și care arată precum vedeți… trist!>>

”Primăria Municipiului Timișoara, o entitate ”mega performantă”, de altfel, și cu mușchii umflați de atâta dezvoltare a orașului la… sala de forță, are, de ani mulți, aruncate în negura uitării proiecte fundamentale pentru un oraș european. Amintesc doar deceniul care a trecut de când încearcă să ridice o mini sală polivalentă. Să mai spun aici și de fațada Liceului ”Nikolaus Lenau”?! Și mai sunt multe astfel de exemple!

Și dacă tot îi place conducerii primăriei să se laude cu Z-E-R-O, pot să îi transmit bravului conducător că ZERO sunt datoriile Consiliului Județean Timiș către parteneri, fie că sunt din investiții, sănătate sau cultură. Aș fi curios să aflăm care sunt datoriile municipalității timișorene, dar mai ales ale companiilor din subordine, gen Colterm…”, spune Călin Dobra.

Președintele CJT a ținut să amintească și faptul că instituția pe care o conduce a preluat o serie de proiecte ale operatorilor culturali, ”umiliți în ultimul hal”, pentru că primăria nu le-a plătit spectacolele organizate.

”Așa că revin la ce scriam la început: oare conducerea Primăriei Timișoara a obosit de atâta drum lung? Sau de grija altuia?”, mai spune Dobra.

Comentarii

comentarii