Acasă Actualitate Călin Dobra: ”Prioritatea la nivelul consiliului județean este atragerea de fonduri europene....

Călin Dobra: ”Prioritatea la nivelul consiliului județean este atragerea de fonduri europene. Domeniul cel mai important – sănătatea”

430
DISTRIBUIȚI

Prioritatea Consiliului Județean Timiș pentru anul viitor o reprezintă atragerea fondurilor europene. Asta declară președintele CJ Timiș Călin Dobra, care spune că  domeniul prioritar este cel al Sănătății.

„Prioritatea la nivel consiliului județean este atragerea de fonduri europene, iar aici putem discuta pentru domeniul cel mai important, și anume domeniul Sănătății, despre proiectul care a fost depus pe Programul de Cooperare Transfrontalieră România – Ungaria privind construcția unei maternități noi. Proiectul a trecut de etapa de evaluare administrativă și de eligibilitate. Valoarea acestui proiect este de aproximativ 12 milioane de euro. (…) Tot în același domeniu foarte important, împreună cu Spitalul Județean s-au accesat fonduri de la Banca Mondială de Dezvoltare pentru realizarea unui centru nou, privind construcția unei noi Unități de Primiri Urgențe, o secție nouă de mari arși și o secție de Terapie Intensivă. Sunt proiectele majore din fonduri europene la care noi am accesat și sper ca în anul 2018 să înceapă lucrările efectiv”, a  spus președintele CJ Timiș Călin Dobra.

Comentarii

comentarii