Acasă Actualitate Călin Dobra reacționează, după ce primarul Robu l-a făcut „cretin” pe un...

Călin Dobra reacționează, după ce primarul Robu l-a făcut „cretin” pe un deputat PSD

1164
DISTRIBUIȚI

Preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra, îi cere primarului Nicolae Robu să li se adreseze civilizat cetăţenilor, atunci când au opinii diferite.

„Primarul Municipiului Timişoara ar trebui să se adreseze într-un mod civilizat cetățenilor! Revedem, cu surprindere şi îngrijorare, o nouă ieşire nervoasă a primarului Nicolae Robu, prin care adresează cuvinte deloc potrivite persoanelor care nu împărtăşesc aceleaşi idei cu dumnealui sau care îşi permit să îi critice argumentat activitatea administrativă. Am văzut în repetate rânduri cum a jignit cetățeni, jurnalişti iar acum … un deputat.

Îi reamintesc domnului primar al municipiului Timişoara faptul că problemele nerezolvate ale oraşului se înmulțesc pe zi ce trece, iar dânsul, în calitate de primar are obligații față de cetățeni. Gunoiul care a „inundat” oraşul, iluminatul stradal şi transportul public sunt doar câteva din problemele cu care cetățenii se confruntă zilnic. Soluționarea acestora, gestionarea administrativă şi a datoriilor – de orice fel, ar trebui să reprezinte priorități pentru edilul Timişoarei.

Fac un apel, pe această cale, prin care îi adresez, în mod politicos, domnului primar Nicolae Robu să dea dovadă de decență şi să îşi prezinte public scuze în contextul afirmațiilor sale”, spune Călin Dobra.

Primarul Nicolae Robu a declarat vineri 9.11.2018, într-o conferinţă de presă de la PNL, că nu le răspunde unor „cretini” – respectiv deputatului PSD Matei Suciu, care a afirmat joi că Primăria Timişoara este îngropată în facturi neachitate de 200 de milioane de euro. Nicolae Robu a mai spus vineri că speră să nu apară vreo „asociaţie a cretinilor” care să-l dea în judecată pentru această afirmaţie.

Comentarii

comentarii