Acasă Politica Călin Dobra se adresează parlamentarilor de Timiş pentru a obţine zile libere...

Călin Dobra se adresează parlamentarilor de Timiş pentru a obţine zile libere în favoarea părinţilor cu copii mici

1722
DISTRIBUIȚI

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, solicită acordarea de zile libere părinților pentru îngrijirea copiilor, aceasta în condiţiile în care creşele şi grădiniţele de stat rămân, majoritatea, închise

”Se deschid creșele și grădinițele!”, ”De fapt, v-am păcălit, le mai ținem închise! Avem alte priorități: păcănelele!”, spune cu regret, dar şi ironie, Dobra. El cere compensarea situaţiei prin sprijinirea părinţilor care au copii de vârstă mică.

„Nici nu ne mai miră că frustrările și neputința părinților cresc exponențial, în fața unor astfel de bâlbâieli. Este o situație care afectează mii de familii din Timiș și sute de mii de familii la nivel național, iar Guvernul și Parlamentul au datoria să intervină ca să-i ajute pe toți cei care se confruntă cu o astfel de problemă. Nu este normal ca angajații să gestioneze această situație prin micile înțelegeri cu angajatorii. E lesne de ghicit cine câștigă…”, spune Călin Dobra.

Pentru a obţine sprijin pentru ideea sa, el a trimis o scrisoare către aleşii care reprezintă judeţul în Parlament.

„În scrisoarea pe care am trimis-o parlamentarilor din Timiș, am cerut ca statul să ofere soluții clare pentru familiile cu copii mici, în condițiile în care creșele și grădinițele sunt încă închise, iar părinții sunt forțați de angajatorii lor să revină la locul de muncă. Mai exact, zile libere până când situația se rezolvă!

E “bine”, totuși, că s-au deschis păcănelele!”, a mai spus Călin Dobra.

Comentarii

comentarii