Acasă Politica Călin Dobra vrea un procent mai bun decât cel de la europarlamentare...

Călin Dobra vrea un procent mai bun decât cel de la europarlamentare pentru PSD Timiş

1038
DISTRIBUIȚI

Fără target anunţat public, dar cu rezultate clar mai bune decât scorul slab de la europarlamentare, este dorinţa PSD Timiş, în perspectiva alegerilor prezidenţiale de duminică. Călin Dobra, şeful filialei locale a partidului, este, oricum, sigur că Viorica Dăncilă trece în turul doi.

„Toţi primarii noştri, membrii de partid, cei responsabili de alegeri, sunt pregătiţi de alegeri şi şi-au făcut treaba. Sunt sigur că vom obţine scorul pe care ni-l dorim, iar la alegerile din 24 noiembrie (n.r. turul 2 al alegerilor prezidenţiale) să obţinem şi postul de preşedinte al României. Nu avem un target, dar nu vrem să repetăm situaţia de la europarlamentare. Şi, oricum, atunci nu am înţeles ce s-a întâmplat, au fost 61.000 de votanţi pe listele suplimentare, iar aceasta ne-a dat semne de întrebare. Vrem să  ieşim onorabil şi mai bine decât la europarlamentare. Fiecare organizaţie, fiecare unitate ştie ce are de făcut şi să nu credeţi că dacă nu se va realiza dorinţa noastră vor scăpa. Inclusiv eu mi-am asumat coordonarea campaniei”, a declarat Călin Dobra.

Călin Dobra a recomandat oamenilorsă nu voteze anumiţi candidaţi, care doar ar duce la pierderea acelui vot, dar a utilizat un pic forţat şi cartea naţionalistă, aşa cum s-a mai întâmplat de câteva ori în ultima perioadă, în discursul partidului, vorbind despre „votarea candidatului român”.

„Fac apel la toţi cetăţenii judeţului Timiş să nu-şi risipească votul pe candidaţi care nu au nicio şansă. Barna este un candidat cercetat penal. Diaconu este susţinut de o alianţă care nu mai există, formată din partide de trădători, care au ajuns să se trădeze chiar şi între ei. Nu e normal să dăm puterea unui singur om (n.r. Klaus Iohannis), pentru că el are şi guvernul. E imp ca votul să fie dat românului”, a mai spus Dobra.

Comentarii

comentarii