Acasă Eveniment Calvarul arădeanului Mihai, la Timișoara. A fost jefuit în stația de tramvai...

Calvarul arădeanului Mihai, la Timișoara. A fost jefuit în stația de tramvai și a ajuns la spital. Nimeni nu a încercat să îl ajute

3785
DISTRIBUIȚI

Mihai, un tânăr din Arad, a fost jefuit la Timișoara. El se afla duminică dimineața, în stația de tramvai de lângă gară, când la un moment dat a fost atacat de doi bărbați. Primul l-a îmbrâncit și a reușit să îi fure rucsacul, în timp ce celălalt i-a sustras telefonul.

„Am alergat după el dar nu am reușit să îl ajung din urmă. Am fugit în gară să cer ajutor, dar nimeni nu a vrut să mă ajute. Nici oamenii care au fost acolo și nici cei care au văzut faza. Am fost îndrumat de către persoanele de la securitate la Poliția din incinta gării, dar acolo nu era nimeni. Vis-a-vis am văzut o benzinărie și am fugit acolo să cer ajutor, îmi mai amintesc doar că am cerut să sune la 112. Apoi mi s-a rupt filmul. M-am trezit în ambulanța SMURD foarte panicat, plângând și mi-am petrecut 3-4 ore la Spitalul Municipal, dar și la secția 4 Poliție Timișoara. Acolo, cât și la spital am fost tratat omenește, am fost întrebat despre incident de către mai mulți polițiști, iar la spital mai mulți rezidenți au stat de vorbă cu mine și m-au liniștit. Am depus o plângere la Poliția Timișoara. De la șoc am făcut o criză lipotimică. Am pierdut tot, bani, telefon, documente… Eu sincer parcă trăiesc în întuneric după toată întâmplarea asta,” spune Mihai.

Nimeni nu a sărit în ajutorul lui, iar asta poate este cu atât mai dureros pentru victima unor hoți. Faptul că mai mulți oameni au văzut ceea ce i se întâmplă, dar nu au intervenit, cine poate știe exact de ce: de frică, din lipsă de interes sau acel „nu e treaba mea”, după care dau vina pe poliție că nu își face treaba sau mai grav, dau vina pe victimă: „păi dacă ține telefonul la vedere…”, deși dacă am ajunge și noi victime, nu cred că am mai trata atât de ușor un asemenea eveniment.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii