Acasă Eveniment Camand lucrează la deszăpezirea drumul care leagă Prislop de Semenic

Camand lucrează la deszăpezirea drumul care leagă Prislop de Semenic

352
DISTRIBUIȚI

utilaj deszapezire-620x400Din cauza ninsorii abundente, drumarii au mari bătăi de cap. În ciuda acestui fapt, firmele de deszăpezire fac eforturi să mențină circulația deschisă pe tronsoanele de drum județean. Probleme sunt, momentan, pe tronsonul Prislop-Semenic.

Ninsoarea abundentă de Cod Galben și viscolul le ridică mari probleme firmelor de deszăpezire, care odată ce termină de deszăpezit o bandă circulație, zăpada se așterne la loc. Cu toate acestea, în prezent, se acționează pe toate drumurile cu material antiderapant, astfel încât șoferii să poată circula, măcar în condiții de iarnă. Prislop-Semenic este închis momentan, dar firma Camand acționează și lucrează la deszăpezirea tronsonului de drum. De asemenea, mașinile de mare tonaj nu au acces pe Drumul Național 6, iar echipajele poliției rutiere sunt în alertă.
De exemplu, o echipă de rutieriști este amplasată la ieșirea din Caransebeș spre Reșița. Polițiștii trag pe dreapta toate tirurile, iar cele care nu sunt echipate corespunzător pentru acest sezon nu sunt lăsate să își continue traseul. Potrivit Comandamentului de Iarnă din cadrul Direcției pentru Administrarea Domeniului Public și Privat, viscolul aduce pe carosabil troiene de zăpadă, iar astfel de dificultăți nu au fost în Caraș-Severin nici pe perioada Codului Portocaliu.

 

Comentarii

comentarii