Acasă Actualitate Cambridge-ul de la Școala nr. 2 din Timișoara

Cambridge-ul de la Școala nr. 2 din Timișoara

134
DISTRIBUIȚI

La reședința ambasadorului Marii Britanii la București, a avut loc, în parteneriat cu Consiliul Britanic, în această săptămână, o ceremonie devenită deja tradițională: recunoașterea oficială a calității în organizarea examenelor Cambridge pentru școlile și liceele din România abilitate în acest sens.

Prof. Liana Furlan, reprezentanta Școlii Gimnaziale nr.2 din Timișoara, a avut privilegiul de a fost invitată pentru a participa la marele eveniment.

”Deși perioada pe care o traversăm e una plină de provocări, Excelența Sa domnul ambasador Andrew Noble și domnul Nigel Bellingham, director al Consiliului Britanic, au remarcat faptul că profesorii de limba engleză au reușit să fie creativi și dedicați, să găsească mereu soluții și să mențină viu interesul copiilor pentru această limbă.

Mulțumim tuturor celor care au sprijinit acest parcurs, în mod special doamnelor profesoare de limba engleză care s-au implicat activ în pregătirea copiilor și organizarea examenelor”, este mesajul Școlii nr. 2 Timișoara.

 

Comentarii

comentarii