Acasă Actualitate Camerele video, spaima timișorenilor certați cu bunul simț

Camerele video, spaima timișorenilor certați cu bunul simț

565
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au reușit să-i surprindă și identifice pe încă doi timișoreni care s-au debarasat de deșeuri pe unde au vrut. În alte cinci situații de acest fel, polițiștii urmează să identifice făptașii și să ia măsurile impuse de lege.

Cei doi care au fost deja sancționați au abandonat resturi provenite din amenajarea apartamentelor: calorifere, mobilă veche și altele. În primul caz este vorba de un bărbat care și-a abandonat resturile pe bv. Dâmbovița, în zona unui complex comercial din apropiere. A doua sancțiune a fost dată unei femei care a făcut același lucru pe strada Treboniu Laurian. Ambii au primit câte o amendă de 1.000 lei, conform HCL 371/2007.

„Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția persoanelor certate cu bunul simț că riscă sancțiuni drastice în cazul în care aruncă deșeuri pe domeniul public și că foarte multe zone din Timișoara sunt monitorizate prin camere video deci pot fi surprinse și apoi identificate foarte ușor, cu atât mai mult cu cât în curând vor intra în vigoare noile sancțiuni majorate ca urmare a modificărilor aduse la Hotărârea de Consiliu Local menționată”, atenționează Poliția Locală Timișoara.

Comentarii

comentarii