Acasă Actualitate Campania licitație “Toamna Speranței”, în scopul finalizării construirii centrului Sfânta Maria din...

Campania licitație “Toamna Speranței”, în scopul finalizării construirii centrului Sfânta Maria din Giroc

DISTRIBUIȚI

Campania licitație “Toamna Speranței” are loc la Timișoara, în scopul strângerii de fonduri pentru finalizarea construirii căminului pentru seniori – centrul Sfânta Maria din Giroc, Timiș. Cei interesați pot licita diferite obiecte de artă și decorative, dar și obiecte meșteșugărești inedite sau tablouri de mare valoare pictate de artiști cunoscuți.

”Ne angajăm să continuăm eforturile noastre în proiectul căminului pentru seniori „Fecioara Maria,” lucrând pentru a crea un mediu de viață mai cald și mai confortabil pentru cei aflați într-o situație dificilă.

Alături de Fundația Speranță pentru Voi, ne străduim să transformăm acest loc într-un adevărat cămin al speranței, unde fiecare bătrân să se simtă iubit și îngrijit. Participarea dumneavoastră la licitația noastră susține această cauză nobilă. Haideți să fim împreună parte din acest proiect minunat și să creăm un mediu mai bun pentru cei mai în vârstă din comunitatea noastră. Fiecare ofertă, oricât de mică, face o diferență imensă! Vă mulțumim pentru participarea voastră generoasă la licitație!”, este mesajul Asociației Femeilor Antreprenor din România, președinte de onoare și fondator europarlamentara Maria Grapini.

Detalii aici: https://sperantapentruvoi.ro/campanii/campanie-licitatie-toamna-sperantei/?fbclid=IwAR0DJ4_PqIXM6Qzcr6J7TdiEtRr1CfyBhRgjqtcnRvwIohicNekolmsiXxA

Donații se pot face și transfer bancar

Transfer bancar, prin intermediul conturilor fundației noastre deschise la FIRSTBANK Sucursala Mărășești Timișoara Cont RO07PIRB37 Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația “Speranță 01729417001000

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația “Speranță pentru Voi”.
Anual, fiecare angajat poate dărui 3,5% din impozit către o cauză socială. Acesta este un mecanism simplu și la îndemâna oricui dorește să ajute prin câțiva pași simpli.
Acum se poate completa, semna și depune formularul 230 și online, într-un minut, fără drumuri la ANAF. Alege cauza fundației noastre Speranță pentru voi și ajută cu cei 3,5% direcționați pentru finalizarea proiectului căminul pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” . Trimite declarația 230 pdf generată de platforma formular230.ro, termenul de depunere de anul acesta este luna mai.

Fundația Speranță pentru Voi Timișoara și Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR) au inaugurat oficial șantierul Centrului rezidențial pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” din Giroc vineri, 31 ianuarie 2020, în prezența și cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, mitropolitul Banatului, și a regretatului primar al comunei Giroc, Ionel Toma.

”Speranța pentru voi” și-asumat acest proiect social și speră să-l ducă la bun sfârșit! Așteptăm ajutorul oamenilor de bună credință care vor putea dirija 2% din impozitul pe venituri a persoanelor, sau procent din impozitul pe profit, pentru o cauza nobilă!  Vă îndemn pe cei ce doriți să sprijiniți proiectul să o faceți. Mai întâi suntem oameni indiferent de statut social”, este mesajul Mariei Grapini.

Fundația Speranța pentru Voi și AFAR speră în ajutorul bănățenilor care vor putea dirija 2% din impozitul pe venit sau 3,5% din impozitul pe profit, pentru o cauza nobilă: finalizarea Centrului rezidențial pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” din Giroc.

Comentarii

comentarii