Acasă Actualitate Campania “Nu te pune cu timişorenii!” a ajuns la Colegiul Bănăţean

Campania “Nu te pune cu timişorenii!” a ajuns la Colegiul Bănăţean

DISTRIBUIȚI

Colegiul_BanateanPeste o sută de elevi ai Colegiului Naţional Bănăţean din Timişoara au fost, joi, 9 aprilie, puşi în temă cu campania “Nu te pune cu timişorenii!”.
Campania de sensibilizare a timişorenilor pentru păstrarea unui oraş curat a avut cel mai mare succes la elevii din calsele I-VIII.
Doi membri ai clubului Rotaract (organizaţie de tineret a cluburilor rotaryene) din Timişoara au încercat să-i convingă pe elevii timişoreni de forţa pe care o pot avea în păstrarea unui oraş curat.
În sala festivă, a Colegiului Bănăţean au avut loc trei sesiuni de discuţii. Elevii au fost luaţi pe categorii de la ciclul primar, până la liceenii din ani treminali.
Au avut loc discuţii, proiectări de filme şi imagini cu mormane de gunoaie care încă sunt o actualitate la Timişoara.
“Elevii din ciclul primar şi gimnazial au fost extrem de receptivi şi au promis că se vor implica în această campanie de sensibilizare a cetăţenilor.
Unii dintre ei au fost chiar foarte drăguţi şi au promis că îşi vor trage şi părinţii de mânecă.
Asta în cazul în care vor mai arunca hârtii sau chiştoace de ţigări pe jos.
Noi credem că în maxim un an, rezultatele acestei campanii se vor vedea în tot oraşul”, spune Nadina Ciobanu, una dintre organizatoarele întâlnirii de ieri.
Pe 23 aprilie, iniţiativa membrilor Rotaract în campania “Nu te pune cu timişorenii!” va ajunge la Colegiul Naţional CD Loga din Timişoara.
Aici vor fi organizate alte două sesiuni de discuţii, cu elevii de gimnaziu şi cei de liceu.

Comentarii

comentarii